Gott nytt år!

hej,förlåt för att jag inte har bloggat , men har verkligen inte haft någon lust. iallafall skulle ju igentligen börja blogga imorn men jag tänkte göra ett inlägg innan 2011:). asså jag är inte redo för 2011 än jag vet inte varför men jag är bara inte det?,äre bara jag som tycker att 2010 har gått sjukt snabbt? :o , iaf är hos elin nu , blir att va här ikv, går ut o ser på raketer vid typ 12 oså , orkar itne smälla själv så vi sket i att köpa egna . skulle ha vart med bästavän igentligen men en grej kom ivägen , FAN ! jag älskar dig ! de vet du . ska snart fixa oss trorja.. , vaknade vid kvart över 1 idag , är på båda dåligt humör och bra humör . jag vill inte att 2010 ska va över än ! men ska inte klaga , åh jag vet inte vad ja ska skriva . jag orkar inte skriva mer . skriver mer imorn om vad som har hänt i veckan oså , pusshej


hoppas 2011 blir ett bättre år , och förändrar massa skit..
2010- har vart helt otroligt vissa stunder men endå inte..



..

tar en pause från bloggen. skriver igen på lördag .pusshej


Tack för att ni finns!

heejsan, sitter nu hos elin , ska sova här , imorn blire att träffa filip och hampus(; , dagen börjar iallafall med att ja och becca gick upp vid 10 jag duscha sen drog vi till becca och hon fixa sig mer där oså , sen drog vi och mötte elin utanför frisören efter det gick vi lite på stan och mötte saknade julia;*,efter stan tog elin&ja bussen till maxi för jag skulle köpa en ring som inte fanns på stan . haha jag har skrivit det här i över en timme nu :o ,jag orkar itne , skriver mer imorn ist;d

Rebecca Wallberg , en av dom underbaraste personerna jag känner , jag älskar dig bästadu!





jag älskar dig .

Hjärtat , jag hatar att se hur du har det ! jag hatar att se dig ledsen! det är det värsta som finns , att se den personen som man verkligen bryr siig om inte mår bra ! du vet att jag alltid finns och stöttar dig genom allt!, allt kommer bli bra igen, det lovar jag !
jag vill inte skriva för mycket här . men jag vill bara att du verkligen vet att jag verkligen bryr mig , att jag lider med dig . du kan ringa mig när som helst! det vet du , tack för att du alltid finns här för mig ,
 du är den personen som jag vänder mig till när jag mår som sämst ingen verkligen ingen annan vet hur jag igentligen har det förutom du , och jag vill finnas där för dig som du har funnits här för mig , du fattar inte hur mycket jag uppskattar allt du har gjort! som jag sa jag hoppas verkligen att allt blir bra igen. ville bara säga det.
Jag älskar dig otroligt mycket.

jag tände på bomull..

aa rubriken.. jag skulle tända ett ljus men så tände ja på bomull ist ! så aa det börja brinna , fick västa paniken och sprang och blötte en badhanduk och la över det hjälpte iaf lite sen kom mamma med en stor hink vatten och hällde över , kommer aldrig tända ett ljus mer! nog om det ..
elin sover häär , vi var nyss och köpte lite chips och godis till ikv , blir nog bara myskväll , och imorn sover becca här , vi åker nog till maxi en stund på dagen o kollar lite..har inte så mycket  mer att skriva ,på måndag ska jag klippa mig , fast inte topparna ska bara klippa upp håret lite oså klippa luggen.här får ni lite seriösa bilder,pusshej.






riktigt söta..


julklapparna

inte riktigt alla julklappar men dom flesta iallafall:)oså äre sämsta kameran med på den
mobilen jag har nu , men det får ni leva med;d









haha älskar min huvudmassage grej;d


god jul!

hejhej:D , kom nyss hem från kusinerna! , jätte mysigt , älskar att vara med släkten, iallafall kom dit vid 2 nångång , så åt vi lite julmat , och sen såg på kalle anka:)haha, senare kom mamma.ja gick ut och mötte julia eftersom hennes kusiner också bor i villlllbergeeen :D så hon fick sin julklapp oså , jag älskar dig bästavän! , vid 4 typ öppnade vi julklapparna , jag fick en tröja av kusinerna., och så fick ja ett spårvagnskort av mormor eftersom hon vet att ja åker spårvagn mycket haha, o ett par armband o nått mer av henne:) , senare såg vi på alice i underlandet 3D riktigt mysigt! och sist så fika vi! , ah nu är jag iallafall hemma , har satt på mig mjukis kläder och ligger nu i sängen med chips&fanta;d , tack för en underbar dag,ni är bäst! lägger antingen in bilder på julklapparna senare eller imorn. god jul!


JULLOOOOV!:D

hejheej, JUL LOV NURÅÅ!:D , hade avslutning typ i 2 timmar eller nått ? innan vi fick gå dela våra lärare ut betygen , VG i bild , G i allt annat utom engelska , int eprecis nöjd då , vet att jag kunde bättre i idrott men får ta igen det nästa termin , var på maxi idag då , det är inte så lätt att gå med dom man ska julhandla åt ... , men mysigt vare ;*
dagens köp ;
lösnaglar till julen och nyår, det var allt jag kunde köpa till mig själv, ;(
julklappar till masssaa
present till mamma eftersom hon fyller år idaaag:D

och imorgon åker jag ner till stan med mamma för att köpa en till present till systeeer , iallafall elin sover här , hihi fick min julklapp av henne idag eftersom vi inte ses fören nästa veckaa, fick ett linne och några armband precis det jag önska mig av henne:D tack duu;*, men det får ni inte se nu , läger ut bilder i helgen på alla saker jag får på julafton tänkte jag. hiih vill bara öppna allt som ligger under granen! , juste! min mobil gick av på mitten , skulle ta upp den ur min ficka på jackan och själva den dära grejen man drar upp eller hur man ska säga ramla av :o så nu har jag min rosa mobil..det gamla numret 0762250335 (mp)

lite bilder från julavslutningen som jag har snott från juliaaa:)





Bästavänner .

min älskliiing;(

Ida è il migliore

hejhej, slutade mentorsdagen runt 12 idag, tog spårvagnen hem och åt , sen städa jag , oså testade jag klännignen som jag ska ha imorn på avslutningen, snart så ska jag klä granen som jag igentligen skulle ha gjort igår men hann inte eftersom jag solade oså , imorn blire att gå upp kvart i 6 tvätta håret , blåsa håret , ta på mig , sminka mig , oj ja ska hinna det på 45 min .. , iaf sen halv 7 drar jag mot haga skolan och väntar tills becca kommer med spårvagnen , så drar vi till julia fixar oss mer där  . åker till skolan ska vara där kvart i 9 :), uuuh får betygen imoorgon med dom flesta vet jag redan , svenskan- G , musik- G+ , bild- VG- , NO- G , efter avslutningen drar jag , becca , emma och elin till maxi , jag ska julhandla till 9st imorn :o , efter maxi drar jag och mamma till stan för att köpa julklappar till kusinerna , eftersom den affären inte finns på maxi men har ingen aning om vad affären heter ;d , inte bara lite stressig dag imorn! ganska sen som kommer och ska köpa julklappar nu två dar innan jul. pusshej .

skulle aldrig klara mig utan er .

hejhej , dagen var okej , först slöjd ,B-språk lyssnade på jul låtar ( hellre det än att jobba;) , sen no , heltid (fikade) , sist matte , slutade 40 minuter tidigare så alltså halv 3  , drog till stan med julia hon köpte lite oså , sen vid halv 5 tog jag spårvagnen hem , gick direkt och köpte godis till imorn när vi ska kolla på film:),, vid 6 gick jag och solade med syster , nu ligger jag iallafall i sängen med chips och fanta (Y) såg nyss på top model . imorn blire bara att städa mitt rum och rensa min garderob , haha det behövs verkligen ! , tror jag vet vad jag ska ha på onsdag på avslutningen , ska nog ha min klänning som jag med ska ha på julafton men annars har jag verkligen inget annat att ha på mig , lägger nog upp en bild på det imorn:)
lite småsöta bilder:)


inte alls 1år gammal bild..;)

HAHA söt men aa 1år gammal..

förra vintern.

BästaNi!♥

Ni förstår inte hur mycket jag älskar er .

ljustbrunt eller mer rödbrunt?

hejsan , kom på att jag har redovisning imorn i fysik , så nu sitter jag och skriver om vattenkraft , hittar inte så mycket , eller så äre att jag inte orkar leta . ja satt och höll på med min hårborste nyss o så fick jag in en tagg på borsten under min nagel så det börja blöda , treeevligt va? , fattar inte hur jag lyckas ?;o , efter skolan imorn blire att klä granen med mamma , har ingen aning vad jag ska ha på mig imorn , asså har verkligen ingenting rent ! , och så har jag panik om vad jag ska ha på mig på onsdag på julavslutingen , vill inte ha kläningen jag ska ha på jul , och får inget nytt innan onsdag heller och då äre ju försent .. , iallafall har avslutningen på morgonen vid 10 eller nått , efter det drar jag , julia , elin , becca o emma till maxi , ja ska julhandla och kanske köpa något till mig , funderar på att färga håret ljustbrunt igen som jag hade i somras fast då blire nog på torsdag eller innan nyår :d ,juste innan nyår ska ja pierca mig i naveln med bästavän julia ;* ,längtar som en gris fast endå inte , kommer dö när jag ligger där , fyfan hatar verkligen nålar , det värsta som finns typ .


antingen ljusbrunt eller mer rödbrun ? , kan inte bestämma mig ..
pusshej.


4 advent

hejhej,becca gick nyss ,underbar helg med dig . aa imorn börjar skolan men så jävla chill sista "jobbdagen" imorn sen på tisdag har vi bara en idrottslektion och sen film resten av dagen , och på onsdag julavslutning, de gillas (Y) , nu eller snart måste jag fortsätta på min redovisning har typ skrivit 4 menningar ... , efter jullovet måste jag verkligen ta tag i skolan . 4 advent nu då , snart julaaftooon , fifan vad mysigt ! kanske bloggar ikv eller senare , pusshej.


snöö i skornaaa

hejhej. fortfarande med becca , vi var nyss på mammas jobb skulle se om vi kunde ta hem litte biffopotatis men fick inte med nått hem .. , iaf vi skulle ju dygna inatt och vi bestämde ju vid 12 att  vi skulle sova en timme så vi är enu mer pigga senare så vi vaknade vid 1 och var sjuuukt trötta oså somna vi om . (: , ska nog göra lite korv och bröd sen becca stannar kvar ett tag tiiill sen när hon drar ska jag nog inte göra så mycket . eller jo måste göra no har redovisning på måndag kom jag på nuuu ... , ikv blire bara  att va hemma . justeeeee imorn äre 4 advent och på fredag julaftooooooon:D har inte ens julhandlat än ska göra detpå onsdag .pusshej.

har bara inte orkat bloooogga

heejhej, becca sover här idag dåå:D, aaah typ vid 8 bestämde vi oss för att sova en timme så vi är pigga ikv ,vi ska dygna om vi nu lyckas (Y) , gjorde glass förut men vi var så jäkla sugna så vi tog dom fast dom inte var klara och jag tappa halva min... , iaf sen ska vi sova en timme till haha klockan är halv 11 nu´.. , haha måste bara berätta när vi hade vart hos becca så skulle vi dra hem till mig och becca skulle sätta på sina skor , det var en penna i skon och det tänkte ju inte hon på så hon stoppa bara i foten och då åkte pennspetsen in en bit ,
 fyfan gjorde nog inte bara lite ont;) , iallafall på måndag fårvi fika på suporten lussekatter o hallonsoda , och på tisdag blire att ta med gooodis och så för det blir att se på film .. , lägger in lite bilder från idag oså.. :) 



gulligt.

pusshej.

Melontuggummi

Hejhej.kom nyss hem från hockeyn det var förlängt eftersom det hände nått med en spelare i hästen så ambulansen kom osv.. så var hemma vid 20 över 10 bara för att ni bryr er;),så jävlans kallt då! Nu ligger jag iaf i sängen under mitt varma täcke:d och äter goodis , aaa ,dagen var väl okej såg två filmer , jobba lite och sååå ,min saknade julia var sjuk idag ,men kommer imorgon har inte träffat henne sen i måndags;o . får skjuts imorn till skolan slipper gå y),har redovisning imorn på so om italien med julia , har typ fått ihop lite fakta om det kanske typ en sida och redovisningen ska ta typ 3min :o och snart kommer jag somna :D,pusshej.

drar mig till skolan nu dåå..


haha, förlåt för bilden....


Kan inte sooova!

Hejhej.gör ett inlägg från mobilen:)iaf ligger i sängen och tråkar sönder framför tv , börjar 9.20 imörn , första lektionen är bild:) , aaa slutar iallafall halv 4... ,faan ..så har jag inget eget internet längre..internet grejen(ni fattar), gick sönder -.- så bloggar nog mest genom mobilen den här veckan för jag får vänta till jul innan jag får ett nytt och då blire nog att köpa telia eller vad som helst förutom comviq , seriöst det suger verkligen! men ska försöka sova nu;*,pusshej.

glaaass passar bra på vintern y)

hejhej . idag blev det att stanna hemma hade ont i magen , mår illa osv... , nu ligger jag i sängen framför tv med kex & saft . idagg blire ju bara att va hemma men drar till skolan imorn och efter det drar ja och elin hem till mig osen drar vi till hockeyn ,  ihelgen kanske saknade sabina sover här ;*  , eller så sover becca häär :) , får se hur det blir annars ska jag nog bara va hemma , kanske blir maxi med sabina eller nått .. (: , men nu ska jag se om min hemma gjorda glass är klar ;) pusshej.


LUCIA

TJA:D  , imorse åkte jag ju till julia ,påvägen till skolan när vi satt på spårvagnen ringde vår lärare och dampa loss för att vi inte var på lektionen även vi hade snackat med henne i fredags :o och då vare okej att vi skippa den lektionen missförstååånd .. , iaf sen gick vi ju lucia , haha ganska roligt vare ju ;d , efter skolan drog jag och becca hem till mig , vi skulle ha pluggat med det vart inte av .. , iallafall sen drog hon vid 7 och nu gör jag ingentiiiing¨,har typ inget att skriva mer,men gör väl ett inlägg imorn eller nått :) pusshej.


bara för att jag har tråkigt! :D

heeeejsan , på sjukt bra humör , inte vet ja vaarför :D , tagga lucian imorn då , tänk om alla tappar bort sig , haha skulle ju inte va lite pinsamt eller så ... , imorn blire att gå upp till haga vid 7 och ta 2an till juliäää , så skönt så ... , satt nyss o snacka lite med beccis , så söt hon är i sin pyjamas ! :o , syslöjdsläraren kommer DÖDA mig imorn :D , har tappat bort den dära grejen man virkar med (Y) , så ikv kunde ja inte jobba med min halsduk heller .. men ska dra , pusshej ! ;*



bilden är jätte fin ! , men det är ju synd att man knappt ser vad det står (n


just nu hos elin , ♥

jaa rubriken , såg nyss på sex and the city ♥, haha lite efter men idag var jag på HC för första gången sen dom byggde om , efter det åkte vi hem till mig o packa o sen till elin , snart jul dååå fifan va mysigt !snackar nu med bezta többe här är en låt som han har gjort :),oså finns det ju fler på youtube , ja tycker iaf att dom är bra y) , så ni veeeeeet . ;d

http://www.youtube.com/watch?v=sECGuVzry2s - Tobbe Gustafsson


Mobilblogg

Menhallåå , ligger i sängen & messar med tobbe (han gör sjukt bra låtar;d ) så alla vet!:d , imorn blire att träffa elin hon sover väl här ska färga hennes hår eller nått.. , på söndag händer det inget speciellt , och sen på måndag blire att ta spårvagnen vid halv 8 till julia för att fixa oss till lucian , slipper första lektionen annars skulle vi aldrig hinna fixa oss oså..men nu ska jag sova ,pusshej.;*

.....

Allt är så jobbigt, så jävla jobbigt , orkar snart inte mer , har stått ut så länge nu , men ja älskar er så jävla mycket , ni är min familj, en del av mitt liv ,vill bara att allting ska va bra , igentligen har det aldrig vart bra , men det verkar bara bli värre o värre , så sjukt jobbigt , klarar det snart inte mer , tårarna rinner , vill bara till skolan för att komma bort , finns bara en person som verkligen förstår mig som vet precis hur ja har det,som alltid finns där för mig , som jag litar på till 100% ,som jag kan berätta allt för,den underbaraste personen som finns . julia vad fan skulle jag göra utan dig , skulle seriöst aldrig klara mig , även vi bråkar ibland så vill ja verkligen inte förlora dig vad som än händer , en vän som dig borde alla ha . Du är så jävla bäst , den bästavännen man kan ha , när ja är med dig glömmer jag allt , går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig!♥

ALLRABÄSTAVÄN!♥


JAAAY ! ♥

Kom nyss hem från mormor,var där och fikade och prata lite osv .. :),taggar nu till idolfinalen,själv hoppas ja på Jay,bästa! , aja skolan var typ okej , "mula julia eriksson dagen idag ;)" , det var typ javenne 10 som mula av 31 ? :o , fick tillbaka engelskaprovet idag , haha ni vill inte ens veta vad ja fick .. så jävla dålig , hatar verkligen det , typ det värsta som finns.hade lucia träning idag då , måste träna på låtarna som fan eftersom det är på måndag , hah fyfan ser ut som en präst i kläningen :o så jävlans ful! , oså so idagdå , skullle ha redovisat med julia men som tur var hann vi inte det så det blir nästa vecka , var inte ens klar y) . slutade en timme tidigare , gick hem och gjorde ingenting,imorn sover nog elin hääär ,pusshej.






ni förstår inte hur mycket jag älskar er ! ♥

haha sista bilden är ju inte bara lite gammal ..

 


heeeeeeh

heej:) , kom hem från hockeyn för ett tag sen , haha munkfors suger verkligen ! 
 åkte till julia imorse vid halv 8 , satt på spårvagnen i en halv timme för hennes skull och sen var vi hos henne i typ 20 min ´, osen drog till skolan , var ju inte bara lite folk på spårvagnen .. ,
iallafaall fick tillbaka deckaren idag ,vart skitnöjd faktiskt,
 trodde inte ens att ja skulle få ett G , så fick jag VG- , nu ser jag iallafaaall på tv,
har inte så mycket mer att skriva ,pusshej.♥

Mobilblogg

Hej;d,ligger i sängen och ser på tv , sjuuukt trött , ska snart fixa mig för att sova så jävla sköönt! Måste bara säga att jag har världens finaste vänner , jag kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar er , ni gör min dag!mitt batteri på mobilen dör snart!så nu ska jag ta bort sminket och byta om och så och sen lägga mig i min älskade säng igen .gör ett inlägg innan skolan imorn om jag hinner annars på kvällen ellernått, Pusshej.;*

tisdaaaag

meen heeeej ! :D , skolan var väl lite smårolig idag , haha klantig man är att man snubblar bland allt folk i korridoren och efter 5 minuuuuter hoppar julia på mig så ramlar båda , haha stackars hennedåå som skrapar upp fingret eller vad fan hon gjorde och skyller på mig fast det var hon som hoppa på mig ;* , iallafall ganska chill dag , först idrott,musik , hååållltimme & sist NO , aaaaaaa vet knappt vad ja ska skriva men nu sitter ja iaf och camar med henne och äter goodis y) , bra o veta vaaaa?
 pusshej.


HEHE

hej ! , fyfan vilken seg dag , första lektionen var syslöjd, sen på språket/engelskan såg vi på film helt okej y) , aa lunch ,fysik, lucia träning ,vi bestämde vad alla skulle va ,vem som skulle va lucia och så träna vi på alla jul låtar som vi ska ha , måste typ träna varje dag hemma nu eftersom lucian är nästa måndag :) , och sist lektionen var matte, hade sjukt ont i magen då så fick inget gjort under leektionen, men efter ett tag när jag hade kommit hem och så , vart det bättre . iallafall nu ligger jag i sängen framför tv , så jävlans trött! ,finns inget mer att skriva, pusshej . ♥

typ ..1000 frågor , bara för att jag har tråkigt

OM DIG
1. Namn - Ida Bigell
2. Bor - nkpg / haga
3. Syskon -  storasyster
4. Ålder - 14
5. Född -  15 november
6. Ögonfärg - blå-gröna
7. Längd - 155 , ungefär
8. Sko storlek -  37
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - skorpion
11. Hårfärg - brun
12. Födelseort - nkpg

DAGENS..
1. Låt - massa jul låtar
2. Saknad - ingen
3. Kläder - jeans , linne & skjorta
4. Smink - just nu , inget
5. Underkläder - blåa troser & svart bh
6. Mat - makaroner o nått mer
7. Köp - inget
8. Göra sen - virka halsduk till syslöjden 
9. Godis - vit choklad
10. Pinsammaste - gör aldrig nått pinsamt (;

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - nej .  
Tycker du om godis - ja
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - varje dag typ  
4. Äter du oftast nyttig mat - nae
6. Är du stark - starkast
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - ingen aning
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - nae inte direkt
10. Du ger mycket komplimanger till andra - aah
11. Är du nöjd med ditt förnamn - ja
12. Du tycker att du själv är smart - smartast
13. Vad är det sämsta hos dig - vetinte
14. Vad är det bästa hos dig -  vet inte
15. Har du bra självförtroende - nä 
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - haha typ 4 timmar kanske :o
17. Du tycker om att vara med killar - japp
18. Känner du dina grannar - sådär 
19. Vad har du för färg på dina underkläder idag - blå & svart fortfarande
20. Använder du BH varje dag - ja,
21. Svär du ofta - inte alls
22. Gillar du skolan - ja&nej
23. Har du någon gång skolkat -nae, det tror ja inte iaf;d
24. Spelar du något instrument -  nej
25. Vilka sporter/aktiviteter går du  i -  ska börja  i dans
26. Har du några tatueringar - nej
27. Har du några piercningar -  i öronen, ska ta i naveln .  
28. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag ? - haha ingen aning
29. Tycker du om djur - ja

BRUKAR DU...

1. Sova - ah
2. Ta mediciner du inte borde ta - nae
3. Röka - nej
4. Snusa - nej
5. Dricka - a men inte alkohol
6. Skada dig - ibland
7. Klä dig i svart - ao
8. Hata folk - vissa
9. Lita på folk - ja
10. Skada dig med flit - nae
11. Drömma mardrömmar - nej
12. Gå i skolan - aa
13. Gå i kyrkan - nae
14. Ljuga - när det behövs
15. Vilja dö -har hänt

KÄRLEK
1. Är du kär nu - nae
2. Blir du lätt förälskad - nae
3. Vem var ditt senaste förhållande med - ...
4. Låter du din pojkvän röra vid dig - om jag hade nån ja
6. Ni kramar varandra ofta - om jag hade nån ja
7. Håller om varandra om de är något galet som hänt -
8. Var på kroppen låter du din pojkvän röra vid dig - haha ..
9. Gillar du killar som röker/snusar - nae
10. Blond/brunett/ - båda
11. Ska han vara modig - spelar ingen roll
12. Träffas ofta - ja
13. Vilja göra saker tillsammans - Ja
14. Älska och bli älskad - ja
15. Snyggt när killen har hål i örat - nja
16. Ska han vara vältränad - ao
17. Tjock/smal - lagom
18. Ska han ge dig mycket komplimanger - ja lagom mycket
19. Skulle han kunna ta under din tröja - haha ja ?
20. Ska han ha fina kläder på sig - ja ?

DITT UTSEENDE
1. Är du nöjd med ditt utseende - nej
2. Vad skulle du vilka ändra på med ditt utseende - massor av saker
3. Är du nöjd över din kropp - nae , lite 
4. Blond/brunett - brunett
5. Har du fina naglar - nae
6. Använder du lös naglar - nae
7. Använder du hairspary - ja, men inte alltid
8. Använder du läppstift - Nej
9. Tar du Foundation på läpparna - nae
10. Använder du mascara - ja
12. Använder du rouge - naaae
13. Plattar du håret varje dag - ja
14. Är ditt hår slitet - lite kanske
15. Slingar/färgar du ditt hår ofta - sådär
16. Shoppar du ofta - typ nån gång i månaden
19. Följande:
Det du är nöjd med av ditt utseende sätter du ett X i, om du inte är sätter du ingenting
Dina öron (x)
Dina ögon (x)
Din rumpa ( )
Ditt hår ( )
Dina bröst ( )
Dina läppar (x)
Dina fötter ( )
Dina ben ( )
Din mage (/)
Dina armar ( )
Din näsa (/)
Dina ögonbryn ( )
Dina kinder (x)
Dina muskler ( )
Dina naglar ( )
Dina händer ( )

NÄR...
1. Åt du senast - idag
2. Läste du ut en bok senast - vetinte
3. Köpte du något senast - igår
4. Svor du senast - Idag
5. Sjöng du senast - idag
6. Klagade du senast - kmr inte ihåg ? :o
7. Klantade du dig senast - kmr inte ihåg..

HAR DU...
1. För många vänner - nej
2. Förföljelsemani - nae
3. Någon annan psykisk sjukdom - nae
4. Skadat någon - ja
5. Färgat håret - ja
6. Några piercnings - ja
7. Några tatueringar - Nej
8. Egen dator - ´jupp
9. Gjort bort dig rejält - haha , ja 

ÄR DU...

1. Snäll - ja
2. Snygg - vet inte  
3. Söt - vet inte
4. Lång - nej
5. Kort - aaa
6. Klantig - lite (A)
7. Tönt - ibland så
8. Tjock - nej
9. Smal - ja,
10. Romantisk - aarå (;

nöjd nu becca ? ;*

hejsan , sitter här med elin och lyssnar på lite musik , snart bär det av till hockeyn :) , och imorn börjar skolan igen då , usch vad jag längtar .. -.- ,aa o allting i alla ämnen ska ju vara klart nu på onsdag (Y)  som ja sa förra veckan så jävla stressigt ! , nu är allt planerat för jul , först skulle vi bara va hemma , men så jävla tråkigt , så ist blire att fira jul hos kusinerna ;* ,men sak dra till hockeyn nu pusshej :)

soooooooolaat

hej  , kom precis hem , gick och solade i 20 min ,så jävla skönt!, skillnad vart det ju med! ;d ,
nu sitter jag och tränar på lucia låtar, haha alldeles ensam,ska nog ut och handla nått gött tills
ikv.är skit trött orkar inte skriva mer nu, skriver nog senare ikv ! pusshej




 


svårtattkommapånågonrubrik

meen tjaaa .. :d , ser nu på idol , nu gäller det vilka två som tar sig till finalen , jag tycker att alla 3 är skit bra så för mig spelar det ingen roll vem som vinner ! :) , så jävlans skönt med fredag nu då ! snart äre jul lov och det , fick reda på att nästa vecka på onsdag ska allt i alla ämnen vara färdigt , har ganska mycket kvar som jag måste göra, måste göra klart 2 grejer på bilden , och så har jag en halsduk som jag knappt har kommit nått på , på slöjden , och så deckaren och mer .. , sjuuuukt stressigt !  , aa och engelska provet gick ju skit med (Y) haha bästa på matteverstan idagrå ! , pusshej

dricker fanta och pluggar till provet y)

hej , kollar nu på the vampire diaries , grymt bra måste jag säga ! , var hemma från skolan idag då , haha julia vart ju inte så glad ;*  , men nu mår jag iallafall bättre så ska till skolan imorn . min dag har sett ut så här ; sovit,tv ,pluggat ,vilat ,pluggat ,tv , ätit ,och nu pluggar framför tv y) ,juste tagga engelska provet imorn .. 
på söndag blire att gå på hoockey men resten av helgen ska jag nog bara vara hemma , funderar
på att baka pepparkakor på lördag lr nått , haha bra att veta va ? , nae men nu ska jag fortsätta att plugga ska försöka att få ett G på provet iallafall som jag redan vet att jag inte kommer få . (:


-måste bara säga att det är sjukt bra att julia är tillbaka i paradise hotel ! 






puuss ;*

VARM CHOKLAD

Men tja . var på maxi föruuut och handla lite , påvägen hem åkte vi förbi mcdonalds. Fyfan så jävla varmt det är ute då lixom typ -17 grader , nae men när ja kom hem satte jag på mig mjukiskläder är så jävla frysen och snart ska jag göra varm choklad , mums .
Jag börjar seriöst bli sjuk mår inte alls bra är yr , fryser sönder ,  förkyld , trött , mår illa (yyy , får se hur jag mår imorgon bitti, men vill endå inte missa massa,
har engelska prov på fredag och matte test , och no läxa tills imron & så måste jag lämna in deckaren  som jag inte hann göra idag . är sjukt trött på skolan , typ 3 veckooor kvar då till JUL LOVET ! usch vad jag längtar ! 
Nu ska jag fixa min  varma choklad och sätta mig och plugga till provet , sötis becca skickar verben till mig på msn som kommer på provet ;* , älskar dig . ♥ 


RSS 2.0